Studio The Floor Logo
5/5
10 op basis van 40 reviews

Gratis adviesgesprek plannen

Bij Studio The Floor begint je avontuur in onze ruime showroom. Hier kun je in alle rust de diverse vloeropties verkennen en gratis kleurstalen meenemen om de perfecte match voor je interieur te vinden. Wat kan ik verwachten van een gesprek?

Jouw nieuwe vloer in drie stappen

  1. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan door het formulier in te vullen. Wij bellen je om de aanvraag door te nemen en de datum definitief vast te leggen.
  2. Breng een bezoek aan onze showroom en neem extra grote kleurstalen mee naar huis om in je eigen omgeving te bekijken welke het beste past.
  3. Onze adviseur komt bij jou thuis, gewapend met veel kennis en een goed humeur om alles in te meten.

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan

Prachtige woonkamer in Nieuwegein met PVC Vloer

Wat kun je verwachten van een gratis adviesgesprek?

Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap in het proces. Hier kun je rondkijken, het aanbod voelen en zien, en echt begrijpen wat we te bieden hebben. Je krijgt ook de kans om gratis kleurstalen mee te nemen, zodat je een beter beeld krijgt van wat bij je past.

Na je bezoek aan de showroom komen we bij je thuis langs. Hier meten we alles nauwkeurig op. We bekijken samen met jou wat het beste bij je interieur past, rekening houdend met zaken zoals lichtinval en specifieke wensen voor de vloer.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je elke dag tevreden en met plezier naar je vloer kijkt. Het adviesgesprek, zowel in de showroom als bij je thuis, is geheel vrijblijvend en zonder kosten. We delen onze kennis en passie voor vloeren graag met je!

Wat onze klanten zeggen

Roy de Vries
Roy de Vries
2024-05-02
Misha heeft, met hulp van collega's Des en Joery, in ons huis een prachtige vloer en traprenovatie aangelegd. De ontvangst in de showroom was hartelijk en we hadden gelijk een goed gevoel. Ondanks wat planningstechnische uitdagingen, dacht Misha altijd goed mee en heeft hij ervoor gezorgd dat het binnen de afgesproken tijd netjes afgerond is. We zijn erg blij met het resultaat!
Shirley Vd Hoorn
Shirley Vd Hoorn
2024-04-13
Superblij met onze mooie pvc vloer. Vriendelijke, nette en bekwame jongens. Komen hun afspraken netjes na. Top bedrijf en top vloer
Angelina Schmit
Angelina Schmit
2024-04-13
Fijn contact in de winkel, goede hulp bij het kiezen van een vloer die bij onze wensen past. Onze vloer ziet er mooi uit en was bovendien supersnel gelegd!
Femke Tabak
Femke Tabak
2024-03-06
Studio The Floor heeft bij ons een nieuwe vloer met vloerverwarming geïnstalleerd. Goede service, Misha denkt mee en is flexibel in planning, langskomen, aanpassingen etc. Hele mooie (en comfortabele) vloer, ons huis is echt opgeknapt!
Jean-Paul Reul
Jean-Paul Reul
2024-02-23
Heel vlot en netjes werk geleverd. Binnen een paar dagen was onze hele pvc-vloer met vloerverwarming gelegd. Met een prachtig eindresultaat! Ook de communicatie verliep ontzettend prettig en Misha dacht mee waar nodig. Heel tevreden!
Coco van der Horst
Coco van der Horst
2024-02-20
Super netjes werk geleverd. Communicatie goed en binnen een week was mijn vloer helemaal strak. Hoge plinten laten leggen en ben er zo blij mee. Super strak afgewerkt! Blije klant. Dank voor het professionele werk!
Karin Wilhelmus
Karin Wilhelmus
2024-01-18
Wat ben ik ontzettend blij met onze mooie pvc vloer. Top werk geleverd door Studio The Floor!
Larissa Van Domburg
Larissa Van Domburg
2024-01-18
Deze mooie traprenovatie met PVC laten doen door studio the floor. Echt vakwerk en kwaliteit! Wij zijn er heel erg blij mee.
Evelyn Marissink
Evelyn Marissink
2024-01-11
We hebben door Studio the Floor 2 trappen laten bekleden. We zijn erg blij met het resultaat. Het is heel mooi geworden, er is daarbij ook erg netjes gewerkt. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
roel mulder
roel mulder
2024-01-11
Super vertrouwd bedrijf. Duidelijke communicatie, goede producten en concurrerende prijs. Vloer is met vakmanschap gelegd. Vriendelijke en behulpzame mensen😃mochten we ooit nog een nieuwe vloer nodig hebben dan zeker via studio the floor. Wij raden dit bedrijf aan voor een ieder die een goede vloer zoekt!!