Studio The Floor Logo
5/5
10 op basis van 40 reviews

Vloerverwarming onder PVC of gietvloeren

Wist je dat zowel PVC als gietvloeren uitstekend samengaan met vloerverwarming? Hierdoor kun je aanzienlijk besparen op je stookkosten. Stel je voor: zelfs op koudere dagen comfortabel op blote voeten door je huis lopen en een heerlijke, gelijkmatige warmte in de hele kamer. Zowel PVC als gietvloeren hebben goede warmtegeleidende eigenschappen, wat resulteert in een efficiënte warmteoverdracht en daarmee in lagere stookkosten.

Vloerverwarming via Studio The Floor

Interesse in een efficiënt verwarmingssysteem voor jouw woning? Laat je bij Studio The Floor informeren over de vele voordelen van vloerverwarming in combinatie met PVC en gietvloeren.

PVC met vloerverwarming
Gietvloer in Utrecht

Onze werkwijze bij vloerverwarming installeren

Bij Studio The Floor helpen we je niet alleen met het kiezen van de juiste vloer, maar ook met het realiseren van perfecte vloerverwarming. Onze betrouwbare partners verzorgen de complete installatie van de vloerverwarming. Dit omvat het infrezen, het aansluiten van het systeem, en het geven van advies over een energie-efficiënte pomp. We vullen de gefreesde sleuven met een sterke, krimpvrije mortel – let op, reguliere tegellijm is niet geschikt omdat daarover niet kan worden geëgaliseerd. Vervolgens zorgen wij voor een perfect egale ondervloer. Ons team van professionals plaatst daarna jouw gekozen vloer, zoals PVC of gietvloeren, op deze geëgaliseerde laag.

Het is cruciaal om temperatuurschommelingen te vermijden, aangezien dit nadelige effecten kan hebben op je vloer. Daarom adviseren wij een gefaseerde opwarm- en afkoelroutine. Heb je vragen over dit proces? Neem gerust contact met ons op.

Hoe Studio The Floor Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze showroom in Bunnik.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verplaatsen jouw meubels, verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer met vloerverwarming en ruimen op als ze klaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

Roy de Vries
Roy de Vries
2024-05-02
Misha heeft, met hulp van collega's Des en Joery, in ons huis een prachtige vloer en traprenovatie aangelegd. De ontvangst in de showroom was hartelijk en we hadden gelijk een goed gevoel. Ondanks wat planningstechnische uitdagingen, dacht Misha altijd goed mee en heeft hij ervoor gezorgd dat het binnen de afgesproken tijd netjes afgerond is. We zijn erg blij met het resultaat!
Shirley Vd Hoorn
Shirley Vd Hoorn
2024-04-13
Superblij met onze mooie pvc vloer. Vriendelijke, nette en bekwame jongens. Komen hun afspraken netjes na. Top bedrijf en top vloer
Angelina Schmit
Angelina Schmit
2024-04-13
Fijn contact in de winkel, goede hulp bij het kiezen van een vloer die bij onze wensen past. Onze vloer ziet er mooi uit en was bovendien supersnel gelegd!
Femke Tabak
Femke Tabak
2024-03-06
Studio The Floor heeft bij ons een nieuwe vloer met vloerverwarming geïnstalleerd. Goede service, Misha denkt mee en is flexibel in planning, langskomen, aanpassingen etc. Hele mooie (en comfortabele) vloer, ons huis is echt opgeknapt!
Jean-Paul Reul
Jean-Paul Reul
2024-02-23
Heel vlot en netjes werk geleverd. Binnen een paar dagen was onze hele pvc-vloer met vloerverwarming gelegd. Met een prachtig eindresultaat! Ook de communicatie verliep ontzettend prettig en Misha dacht mee waar nodig. Heel tevreden!
Coco van der Horst
Coco van der Horst
2024-02-20
Super netjes werk geleverd. Communicatie goed en binnen een week was mijn vloer helemaal strak. Hoge plinten laten leggen en ben er zo blij mee. Super strak afgewerkt! Blije klant. Dank voor het professionele werk!
Karin Wilhelmus
Karin Wilhelmus
2024-01-18
Wat ben ik ontzettend blij met onze mooie pvc vloer. Top werk geleverd door Studio The Floor!
Larissa Van Domburg
Larissa Van Domburg
2024-01-18
Deze mooie traprenovatie met PVC laten doen door studio the floor. Echt vakwerk en kwaliteit! Wij zijn er heel erg blij mee.
Evelyn Marissink
Evelyn Marissink
2024-01-11
We hebben door Studio the Floor 2 trappen laten bekleden. We zijn erg blij met het resultaat. Het is heel mooi geworden, er is daarbij ook erg netjes gewerkt. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
roel mulder
roel mulder
2024-01-11
Super vertrouwd bedrijf. Duidelijke communicatie, goede producten en concurrerende prijs. Vloer is met vakmanschap gelegd. Vriendelijke en behulpzame mensen😃mochten we ooit nog een nieuwe vloer nodig hebben dan zeker via studio the floor. Wij raden dit bedrijf aan voor een ieder die een goede vloer zoekt!!

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!